" />
Voor diegene die genieten van de eenvoudige genoegens van het leven is de Jungle Cottage met houten zandbak een subtiele bron van buitenpret. Deze speeltoren brengt de wonderen van het natuurlijke platteland naar je achtertuin, heeft een diagonaal houten dak en een royale houten zandbak. De glijbaan biedt urenlang dynamisch speelplezier. Door de houten zandbak onder de toren is de Jungle Cottage perfect voor de wat kleinere tuin, maar de toren kan ook worden uitgebreid met bijvoorbeeld de Swing Module X'tra.

Aan elke kant van deze klimrekmodule een andere uitdagende beklimming. De Climb Module combineert de spanning van het spelen met de gezonde fysieke inspanning van een klimrek. Het klimrek is ontworpen als een A-frame-structuur en is uitgerust met een groot klimnet en een grote rock-klimwand. De Climb Module is eenvoudig aan een Jungle Gym-speeltoren te bevestigen en ook de handvatten en Bumper Pad zijn inbegrepen. Een schommelaccessoire naar keuze is een interessante uitbreiding op de rijke klimmogelijkheden van dit klimrek. 

Hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor kinderen. Onze materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, bieden maximale grip en voldoen aan de striktste gezondheids- en veiligheidsnormen. Met afgeronde randen en hoeken, geschikt voor buitengebruik en UV-bestendig. 
 

Inclusief:

Jungle Cottage:
Houtpakket op maat
Glijbaan Lang
Glijbaan stickers
Ladder
Zandbak
Zandbak cover 120x130
Grondzeil
Bumper Pad™ x 2
Jungle Gym vlaggetje™
Handgrepen x 4
Boutafwerkdoppen
Metalen beugels
Grondankers plat x 4
Handleiding
Gereedschap-setje
Hardware
Schuurblok & waterpas
Product Identification
Veiligheidsbal
Jungling Cards™

Climb X'tra:
Houtpakket op maat
Klimmuur
Klimnet
Schommelzitje
Schommeltouw
RopeLocks™
Schommelhaak x 2
Bumper Pad™
Handgrepen x 4
Boutafwerkdoppen
Metalen beugels
Grondankers plat x 2
Handleiding
Gereedschap-setje
Hardware
Product Identification
Veiligheidsbal
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 1.028,00
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.