" />
Laat deze boot niet gaan,
Een prachtige speelboot, ieder kind kan hier zijn of haar avontuur gaan beleven.
Met een zeer sterke en degelijke afwerking wordt deze boot een object waar u niet omheen kan. Super voor onze kleintjes t/m 4 jaar. Wilt u een grotere boot, dan kan dit natuurlijk ook. Stuurt u ons dan een mailtje en wij maken voor u een passende aanbieding.
 

Afmeting
Boot: 91cm breed x 228cm lang
Maximale hoogte: 182cm

 

Specificatie

Wanden - speelboot


De  wanden van de speelboot  zijn speciaal ontworpen en gebouwd voor buitenlocaties ; De gebruikte constructie is weerbestendig.  Het framewerk is gebouwd met  50mm x 38mm hout en heeft afgeronde randen.  Met behulp van gegalvaniseerde brads een goede kwaliteit houten planken worden de wanden van de boot gemaakt. Deze panelen worden vervolgens geschuurd en behandeld zowel binnen als buiten met behulp van twee lagen van het Sadolin houtconserveringsmiddel.
 

Vloer - bodem


De vloer kan worden gelegd op verschillende ondergronden, Wij adviseren u hier graag over. De terrasplanken zijn van goede kwaliteit gegroefd redwood planken die onder druk worden behandeld. De planken zijn geschroefd aan houten dragers van 50mm x 100mm, ook onder druk behandeld. Deze dragers worden gelijkmatig geplaatst op stenen of andere ondergrond.   Een onkruidpreventie membraan is aanwezig die onder de terrasplanken zit om ervoor te zorgen dat er geen onkruid  door de planken groeit. 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 3.375,00
Aantal: Bestellen
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.