" />
Foto

Net als elke aankoop is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u ontdekt wat de opties zijn, dit maakt de meest wel overwogen beslissing. We hebben meer dan 1.500 speelhuisjes geproduceerd (een selectie vermeld op de website). Hierdoor hebben we een schat aan ervaring kunnen opdoen en kunnen wij deze met u delen.
Onhandige ruimtes of hellingen? Geen probleem! Groot of klein,  Laat het ons weten! Je wil verschillende maten of mogelijkheden bekijken? - neem gewoon de telefoon en we zullen graag helpen.

We maken geen problemen voor het aanbieden van een enorm scala aan opties en keuzes. Hoewel we beseffen dat de hoeveelheid aan mogelijkheden in eerste instantie kunnen ontmoedigend. Wij proberen samen met u  te sturen naar uw wensen en keuzes.  We hebben onze speelhuisjes verdeeld  in drie opties.


Optie 1 - GO PLAY kinderspeelhuisjes zijn onze basis huisjes. Deze worden in voorgemonteerde panelen afgeleverd en zijn eenvoudig zelf te monteren.Deze zijn over het algemeen beschikbaar voor levering binnen de 1 a 2 weken.

Optie 2- AMAZING kinderspeelhuisjes dit zijn echt amazing speelhuisjes, de kwaliteit en afwerking is fantastisch. Deze huisjes worden geschilderd geleverd en bij u thuis gemonteerd. Dit zit al bij de prijs inbegrepen!

Optie 3 - Design kinderspeelhuisjes - zoals u zult zien hebben we, honderden speelhuisjes op maat ontworpen en gebouwd met de inspiratie van klanten (en hun kinderen!). Het hoeft niet een groot project te worden, misschien wilt u gewoon iets in de tuin maken wat geschikt is op een zeer specifieke plekje. Vaak nemen klanten elementen van meerdere speelhuisjes om het speelhuisje te maken van hen  'droom'. Vertel ons wat u in gedachten heeft en uw kinderen kunnen genieten van hun unieke speelhuisje sneller dan je zou verwachten!

 

 

 

Enkele punten ter overweging
•Wilt u een speelhuis met een ​​waterdichte binnenkant hebben of gewoon een open structuur voor fantasierijk spelen?
•Heeft u behoefte aan een afzonderlijke ruimte voor de opslag van speelgoed van uw kinderen?
•Wilt u een eerste verdieping; is het nodig om een ​​volledige eerste verdieping of een minstreel's Galley effect?
•Denk na over de totale afmetingen.
•Hoe wordt de ruimte in de toekomst gebruikt (proberen dit zo  flexibel mogelijk te houden)?
•Denk na over de drie verschillende soorten van bouwen en verschillende afwerkingen van het dak, wij bieden u graag de verschillende mogelijkheden aan.

 

 

 

 

 

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.