" />

Een geweldige speelproject met grenzeloze mogelijkheden voor plezier en avontuur; Dit spel is voorzien van een boomhut, platform ruimtes en een kasteeltoren, en dus biedt ruimte voor meerdere activiteiten met div. accessoires.

Heeft u vragen over dit project , neem dan contact met ons op!

Prijsindicattie € 18000  incl. levering en montage.

Er zou zeker nooit een saai moment komenmet dit prachtige speeltoestel. 

Begin aan de linkerkant van het spel structuur is er een trap die u meeneemt naar een 3ft hoog platform met een glijbaan; je dan naar de overkant van een wobble brug naar de eerste grote platform, waarop het speelhuisje is gelegen.  

De boomhut ziet eruit als een vertrouwde cottage stijl speelhuisje met een deur met diamantvorm uitknippen en twee rechthoekige ramen aan de voorzijde. Er zijn twee rechthoekige vensters en een ruitvormig raam in de apex, aan de rechterkant. De toevoeging van een geheime luik maakt het extra speciaal en natuurlijk geeft een extra ontsnappingsroute.

Aan de voorzijde rechterkant van het speelhuisje platform is een klimwand met een geknoopt touw en aan de achterkant is er een hond been trap naar een hogere loopbrug die onder een schommel heeft.  

De loopbrug brengt u naar de 2e platform gebied, ingesteld op 4 1/2 ft, die wraps rond een bestaande boom en heeft een firemans pole, een aanval net en een touwladder. Onder dit platform is er een band swing. 

Dit platform leidt tot de kasteeltoren, 4ft breed x 5 m diep met een maximale hoogte van 10ft, het heeft 10 geopende kasteel stijl ramen, 1 valhek raam en heeft toegang deuropeningen aan de boven- en onderkant.

 Een interne platform met een verticale ladder om toegang te krijgen tot de grond is aangebracht in het kasteel.       

Foto('s):
Vraag offerte aan
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.