" />
Foto
 speelhuisjes Amazing en Design:

We zijn ons ervan bewust dat onze exclusieve kinderspeelhuisjes niet de goedkoopste zijn, maar we zijn er even zeker van  dat ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. Aan onze speelhuisjes kun je zien dat ze zijn ontworpen om er perfect uit te zien, mooier dan alle anderen. De reacties van de Klant hebben ons overtuigd door de jaren heen dat onze speelhuisjes veel los maakt bij kinderen en bij ouders. Voor elke model die we leveren,  brengen wij de fantasie van een ieder tot leven.

Wanneer je onze exclusieve speelhuisje van dichtbij bekijkt of aanraakt  zul je voelen hoe sterk en robuust het is. Een andere veel voorkomende klant commentaar op dit punt is "wow " hier zou ik kunnen leven". Er is de gladde triplex bekleed interieur, de zachte vloer is strak afgesneden op de juiste maat,  we maken een sterke redwood dakconstructie, de scharnierende deur is kindvriendelijk en het licht van door de ramen zorgt voor speelgemak, allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit. U zult zich realiseren dat u niet alleen een fantasie ruimte heeft gekocht, maar ook een all-weather speelruimte om uw kleintjes te laten buiten spelen .

Maar onze  kwaliteit van de huisjes is niet het enige wat belangerijk is. Zodra u contact opneemt met kidshousekeeping blijkt dat we echt zorgen voor een goede klantenservice. Vanaf het eerste contact  zullen wij doen wat we kunnen om het juiste speelhuisje voor u en uw kinderen te leveren.

De jaren gaan voorbij  en uw kleintjes spelen nog steeds in hun huis met diezelfde kwaliteit  en sterke materialen. Met slechts weinig onderhoud kan spelen in dit huisje jaren duren, dit wordt bewezen door het aantal verzoeken die we krijgen om onze huizen te verplaatsen als gezinnen verhuizen.
 

Wij hopen dat u ook kan en gaat genieten van één van onze exclusieve speelhuisjes.
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.