" />
Foto
 Kidshousekeeping is de leverancier van unieke kinderspeelhuisjes. Als eerste leverancier van unieke speelhuisjes in Nederland kunnen wij zeggen dat we inmiddels vele jaren ervaring hebben opgedaan. Een speelhuisje is geen blokhut maar moet voldoen aan de hoge verwachtingen van uw kinderen. De uitstraling moet aantrekkelijk genoeg zijn om in te gaan spelen. Niet alleen het uiterlijk is belangerijk maar ook de veiligheid. U wil uw kinderen graag met een gerust hart laten spelen.  

  22-12-2016  

Vanaf nu mogen wij ook uw speeltoestellen jaarlijks inspecteren! Ook kunnen wij voor u het onderhoud en reparatie verzorgen.

Lees meer

speelverdieping geleverd aan basis school

  01-10-2016  

Zaterdag 01.10 hebben wij een opmaat gemaakte speelverdieping geleverd en geïnstaleerd bij basisschool "de Vaart" in Oosterbeek. De speelverdieping is zeer goed ontvangen bij de kinderen tijdens de openingsplechtigheid op maandag.

Lees meer

Mees Kees de Film is uit

  03-10-2012  

 Het is zo ver, de feestelijke primiére is geweest. Vanaf 3 oktober in de bioscopen te zien de film Mees Kees. echt een aanrader, super leuke familie film. Kijk ook even op de officiele Mees Kees website; www.meeskeesdefilm.nl

Lees meer

Mees Kees de film

  24-09-2012  

 Het is bijna zo ver Mees Kees de film gaat in premiére op 29 september. Op de rode loper zal Kidshousekeeping een boomhut plaatsen. Ook worden er door verschillende acties boomhutten weggegeven. Kijk op www.meeskeesdefilm.nl voor meer info over deze mooie film.

Lees meer

Kidshousekeeping en Fabulous mama

  13-09-2012  

 Klik hier en zie wat wij weggeven.

Lees meer

Start plaatsing Mees Kees Huisjes

  22-06-2012  

 Vandaag 22 Juni zijn we begonnen met de plaatsing van de Mees Kees promotie Huisjes. Ook een Mees Kees promotie huisje zien. Kijk dan even op de lijst waar de huisjes geplaatst worden. Deze lijst staat onder de catogorie Mees Kees de film. Op 1 Juli staan alle promotie huisjes gepresenteerd.

Lees meer

Bioscopen bekent voor Mees Kees boomhut

  20-06-2012  

Klik hier om naar het overzicht te gaan waar de boomhutten geplaatst worden voor de film Mees Kees. 

Lees meer

Mees Kees en Kidshousekeeping

  06-06-2012  

Eind juni 2012 plaatst Kidshousekeeping 20 boomhutten in 20 grote bioscopen. Mede door de boomhutten wordt deze film gepromoot. Het is zeker de moeite waard om deze boomhutten eens te gaan bekijken in één van de bioscopen. Welke bioscopen dit zijn zullen we binnenkort vermelden op deze website. Leuk om de boomhut te bekijken en daarna lekker naar de film. Wil je meer weten over de film Mees Kees of wil je alvast de Teaser Trailer bekijken klik dan hier

Lees meer

5 Juni RTL4 20.30uur Welcome Home

  02-06-2012  

 Dinsdag 5 juni wordt de aflevering van Welcome Home uitgezonden waar Kidshousekeeping een prachtig huisje plaatst aan betreffende bewoners. Het beloofd een grootse verbouwing te worden met een prachtig speelhuisje voor de kinderen. Kidshousekeeping plaatst hier het speelhuisje Adventure, geschilderd van binnen en buiten. Op het dak zijn red cedar dakplankjes gemonteerd. Veel kijk plezier.

Lees meer

Film huisje

  21-05-2012  

 Het is nog geheim maar wij hopen binnenkort te kunnen melden dat wij voor een Nederlandse film een prachtige boomhut kunnen leveren in 15-20 grootste bioscopen van Nederland. Hou onze site in de gaten want deze film boomhut kunt u straks bij ons kopen.

Lees meer

Welcome Home en Kidshousekeeping

  21-05-2012  

 De opnames zijn achter de rug en binnenkort wordt verwacht dat de uitzending op tv verschijnt. Wat is er gebeurd. Voor het programma Welcome Home van Natasja Froger hebben wij een mooi speelhuisjes geschonken. Welcome home is een programma waarin fam. en vrienden bewoners helpen om hun leven weer op de rit te zetten. Voor de kinderen van deze fam. hebben wij een mooi huisje geplaatst. Fijn om af en toe iets te kunnen doen op zo'n manier.

Lees meer

Speelhuisjes voor publieke ruimtes

  04-11-2011  

 Onze exclusieve huisjes worden allemaal gemaakt met de NEN1176 normering. Deze normering is noodzakelijk wanneer je een speeltoestel wil plaatsen op een openbaar terrein bv kinderdagverblijf, parken en restaurant. Kidshousekeeping informeerd u graag wat de mogelijkheden zijn en welk type huis het beste bij uw lokatie past.

Lees meer

Luxe tuinhuisjes van kidshousekeeping

  04-11-2011  

 Wij zijn erg blij met onze toevoeging van onze luxe tuinhuisjes. Deze tuinhuisjes worden met dezelfde kwaliteit gebouwd als onze exclusieve speelhuisjes. Met drie dubbele wand, vochtwerend. Uniek systeem waarbij vocht geen kans maakt om naar binnen te trekken. Ook het uiterlijk van deze luxe tuinhuisjes mag gezien worden. Kijk vlug op www.royalsheds.nl voor een overzicht.

Lees meer

Nieuwe speelhuisjes toegevoegd

  04-11-2011  

We gaan de winter maanden in en dan bouwen wij iets minder huisjes. Op onze website hebben we weer een paar prachtige speelhuisjes en speelkastelen toegevoegd die gerealiseerd zijn de afgelopen periode. We zijn ons weer aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Er staat weer veel te gebeuren. Hou onze  website in de gaten.  

Lees meer

Kidshousekeeping heeft huisjes met NEN1176 normering, neem contact op voor de mogelijkheden.

  25-10-2011  

 

Lees meer

Legoworld 2011 groot succes

  19-10-2011  

 

Lees meer

Lego en kidshousekeeping

  26-09-2011  

Al enkel jaren staat Kidshousekeeping samen met Lego op het prachtige event Legoworld. Ook dit jaar zijn we weer van de partij. In de herfstvakantie van 19t/m 26 oktober kunt weer een uniek huisje van kidshousekeeping bewonderen. Misschien bouwt u hem wel na van Lego. Graag tot snel bij Legoworld  

Lees meer

Kidshousekeeping en Royalsheds

  26-09-2011  

 Kidshousekeeping krijgt steeds vaker de vraag om naast unieke speelhuisjes sheds te maken. Dit zijn tuinhuisjes maar dan niet standaard maar wel van de hoogste kwaliteit. Hier zijn wij inmiddels mee begonnen en dit is echt fantastisch. Een tuinhuisje waar je de stoelkussens rustig het hele winter in kan laten liggen. Net als in onze Amazing en design huisjes gebruiken wij een uniek systeem waardoor vocht niet onze huisjes in kan komen. Dit systeem gebruiken we ook bij onze nieuwe sheds. Voor informatie kijk op www.royalsheds.nl .

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.